Wonda Woman is een initiatief dat bijeenkomsten organiseert over feminisme in allerlei verschillende contexten. Wonda Women streeft naar intersectioneel feminisme, waarbij niet alleen wordt gefocust op het verschil in geslacht, maar ook in afkomst, ras en klasse om ongelijkheid te analyseren. Het doel van Wonda Woman is om bijeenkomsten te organiseren waarbij mensen met elkaar over intersectioneel feminisme in gesprek gaan en informatie verwerven. Daarbij willen zij ook mensen en organisaties met elkaar in contact brengen om inclusiviteit binnen deze organisaties en mensen te bevorderen.
Op 2 april werd er een bijeenkomst georganiseerd bij de Black Archives. Black Archives is een archief die gefocust is op de geschiedenis van de zwarte Nederlandse bevolking. Black Archives bestaat uit verschillende boeken, artefacten en collecties die zijn geschreven door zwarte wetenschappers en schrijvers. Binnen de collectie wordt er aandacht besteed aan verschillende thema’s zoals slavernij, feminisme, gender, (de)kolonisatie maar ook aan Suriname en de Antillen bijvoorbeeld. De boekencollecties die zij aanbieden worden weinig tot niet besproken of gezien op scholen en worden door hen nu ingezet om de geschiedenis van de zwarte bevolking op de kaart te zetten. Black Archives geloven dat je eerst moet weten waar je vandaan komt, voordat je kan bepalen waar je naartoe gaat. Dit is een van de voornaamste redenen geweest voor hen om het archief te starten.
Black Archives wordt gerund door New Urban Collective, een groep studenten, jongeren en young professionals die zich focussen op de multiculturele samenleving. Zij hebben als doel om jongeren, studenten en young professionals met verschillende achtergronden (gefocust op de Afro-Caribische gemeenschap en de Afrikaanse diaspora) te versterken door hun zelfbewustzijn te prikkelen en de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.
Deze bijeenkomst heeft vooral het belang laten zien van deze twee organisaties voor het versterken van het bewustzijn en de persoonlijke ontwikkeling van jongeren met een Afro-Caribische of Afrikaanse achtergrond in Nederland. Tijdens de bijeenkomst ging het vooral over waarom deze organisaties bestaansrecht hebben, hoe ze zijn ontstaan en wat dat betekent vandaag de dag.