twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

Opleiding op MBO2 niveau in de richting Handel, gecombineerd met taallessen.

15 september 2014

Reageer vóór 24 september, start opleiding: 1 oktober! Het betreft een duaal traject van Taalopleiding  (Educatie )  en Handel & Ondernemen (MBO2) met gekwalificeerde uitstroom, een opleiding ook heel goed geschikt voor vrouwen!

 

Lees meer...
 

Project Gouden Mannen weer van start met nieuwe cursussen

03 september 2014

Stichting Kantara-Brug biedt met het project Gouden Mannen een divers aanbod aan inwoners van Amsterdam en in het bijzonder aan de inwoners van de stadsdelen West en Nieuw-West.

Lees meer...
 

Zwangerschap en werk: de rechten en de regels

01 september 2014

Discriminatie vanwege zwangerschap komt veel voor in Nederland. Volgens het College voor de Rechten van de Mens (CRM) krijgen jaarlijks 65.000 vrouwen te maken met ongelijke behandeling als gevolg van zwangerschap of jong moederschap. Er bestaat veel onwetendheid rond dit probleem, maar werkgevers mogen vrouwen niet anders behandelen omdat ze zwanger zijn of jonge kinderen hebben. Ook deze discriminatie is dus verboden.

Lees meer...
 

Buurthuis Rumah Kami wordt verbouwd, opening in Januari

22 augustus 2014

Buurthuis Rumah Kami aan het Makkassarplein wordt binnenkort verbouwd. Daarom is het buurthuis gesloten vanaf 25 augustus 2014. In januari 2015 gaat het vernieuwde buurthuis weer open. De activiteiten in het nieuwe buurthuis zullen zich vooral richten op vragen en thema's uit de buurt. Daarnaast komt er een buurtkantine. Vanaf januarie zal het beheerd worden door een bewonersorganisatie, met activiteiten voor en door de buurt.

Lees meer...
 
19. foto borrel.jpg
dsc_0379.jpg