twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

SaVo TV

13 oktober 2014

Stichting SaVo is de komende maand veel op televisie en radio! Zo wordt er gesproken over vaderschap en het omgaan met licht verstandelijk gehandicapten. Hieronder vind u de preciese informatie over uitzendingen en programma's. Voor meer over de stichting, kijkt u op de website: stichting SaVo

Lees meer...
 

Father Mother Figure zoekt Coaches!

13 oktober 2014

Stichting Father and Mother figure zoekt coaches

Vrijwilligers die als coach 1-op-1 een jongere coachen. Het coachproject ´Father and Mother figure´ heeft jongeren die graag een coach willen hebben.

Lees meer...
 

Maak Kennis Met Marina Godovalova - Lubberding

01 oktober 2014

Het SPE zet zich in voor vrouwenorganisaties in Amsterdam. Veel van deze vrouwenorganisaties richten zich op een bepaalde doelgroep, hebben een bepaalde achterban. We hebben gemerkt dat er in ons netwerk weinig tot geen organisaties zijn die zich met name richten op de Oost Europese vrouw in Amsterdam! Deze vrouwen zijn er natuurlijk wel. Het SPE is bezig contact te maken met deze groep en in het kader hiervan voeren we interviews. We vragen ons af wat deze vrouwen mee maken, hoe het met ze gaat en wat ze tegen komen. Lees hieronder ons interview met Marina!

Lees meer...
 

Buurvrouwennetwerk Gaasperdam: Aanmelden "Empowerment Training Jonge Moeders"

01 oktober 2014

Uitnodiging Empowermenttraining voor jonge moeders! Ieder kind heeft recht op stevige basis en een goed “nest”. Buurvrouwennetwerk Gaasperdam biedt in samenwerking met andere professionals deze inspirerende empowermenttraining. Je krijgt handvatten aangereikt om een stevige basis te leggen voor een verantwoord gedrag, de opvoeding van je kind(eren) en volwaardige participatie in de maatschappij.

Lees meer...
 
dsc_1606.jpg
dsc_0107.jpg