twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

Verschillende Vrouwenorganisaties zoeken Vrijwilligers

28 juli 2014

Verschillende vrouwenorganisaties zoeken op dit moment naar vrijwilligers. Stichting de Bloem, Steungroep Vrouwen Zonder Verblijfsvergunning, Single Supermom, Amsterdams Buurvrouwen Contact en Nisa for Nisa hebben meerdere posities beschikbaar voor verschillende functies en tijden! Via de vacaturebank bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam kunt u alle posities vinden, en hieronder vindt u alvast een korte omschrijving.

Lees meer...
 

Kwaku Summer Festival!

28 juli 2014

Het Kwaku festival (12-7 tot 10-08) is een mega happening in de Bijlmer die niet meer is weg te denken uit de jaarlijkse feestkalender. Kom nog even een weekendje langs!

Lees meer...
 

Vacature: Witte Boei zoekt vrijwilliger die van boeken houdt

25 juli 2014

Vacature! Witte Boei zoekt vrijwilligers: boekenliefhebber voor biblotheekservicepunt (bsp), sociale boekenliefhebber gevraagd (3 uur/week) boekenkastClaverhuis

 

Lees meer...
 

VENZO: Netwerk Gepensioneerde Professionals Zuidoos

23 juli 2014

Het Netwerk Gepensioneerde Professionals Zuidoost

Vele professionals gaan met pensioen of zijn dat reeds. Hun kennis, ervaring en passie zijn goud waard. Aan de andere kant zijn er  veel (zelf)organisaties in Amsterdam Zuidoost die zich inzetten voor het welzijn van de burgers. Het netwerk Gepensioneerde Professionals Zuidoost is in het leven geroepen om deze twee groepen samen te brengen. Venzo, het verbindingsplatform voor vrijwilligerswerk in Zuidoost, verbindt de gepensioneerde professionals en organisaties op persoonlijke wijze.

Lees meer...
 
p1030901.jpg
vrouwenmonitor 15 juni 2010 054.jpg