twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

Projectaanvragen Zelfbeschikking

23 maart 2015

Ook in 2015 verstrekt het SPE weer speerpuntenbudgetten. Het tweede speerpunt waarop plannen kunnen worden ingediend betreft het thema ‘Zelfbeschikking’. Het SPE stelt in totaal € 20.000 beschikbaar. Per project kan er maximaal € 5000 worden aangevraagd. Tot 17 april kunnen nieuwe projecten ingediend worden.

 

Lees meer...
 

Single Supermom: Interview met Eva Yoo Ri Brussaard

16 maart 2015

Single Super Mom: Interview met Eva Yoo Ri Brussaard

Er zijn in Amsterdam bijna 40.000 alleenstaande moeders. Single SuperMom is een stichting die ondersteuning wil bieden aan deze moeders en hun kinderen. Ze doet dit door het bundelen en aanbieden van informatie en het organiseren van activiteiten en bijeenkomsten die bijdragen aan het vergroten van netwerk en economische zelfstandigheid van tiener- en alleenstaande moeders.

 

Lees meer...
 

Wat gebeurt er met Internationale Vrouwendag in Amsterdam?

25 februari 2015

Een greep uit de verschillende evenementen en activiteiten die organisaties uit het netwerk van het SPE organiseren op of rondom Internationale Vrouwendag in Amsterdam.

Lees meer...
 

Projectaanvragen Emancipatie Vaders en Mannen

16 februari 2015

Ook in 2015 verstrekt het SPE weer speerpuntenbudgetten. Het eerste speerpunt waarop plannen kunnen worden ingediend betreft  'Emancipatie van vaders en mannen'. Het SPE stelt in totaal € 20.000 beschikbaar. Per project kan er maximaal € 5000 worden aangevraagd. Tot 16 maart kunnen nieuwe projecten ingediend worden.

 

Lees meer...
 
dsc_1705.jpg
dsc_0470.jpg