twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

Vacature: SPE Stagiair

18 mei 2015

Het Servicepunt Emancipatie (SPE) ondersteunt verschillende vrouwenorganisaties en emancipatie-initiatieven in Amsterdam. Dat doen wij o.a. door het organiseren van netwerkbijeenkomsten en het verdelen van speerpuntbudgetten. Ook helpen wij organisaties bij het opzetten van projecten. Daarnaast brengt het SPE in kaart wat de diverse organisaties in de stad doen, haalt relevante informatie op en koppelt dit terug aan de gemeente Amsterdam.

Lees meer...
 

Uitslag beslisbijeenkomst 'Zelfbeschikking'

12 mei 2015

Op vrijdag 8 mei vond de beslisbijeenkomst plaats van de speerpuntronde 'Zelfbeschikking'.

Lees meer...
 

Netwerkbijeenkomst 'Overleven als vrouwenorganisatie'

28 april 2015

Vrijdag 24 april vond de netwerkbijeenkomst 'Overleven als vrouwenorganisatie in 2015' van het SPE plaats in de Buurtzaak in Nieuw-West.

Lees meer...
 

Deadline indienen project Zelfbeschikking verplaatst

14 april 2015

Het SPE heeft de deadline voor het indienen van een project over het speerpunt 'Zelfbeschikking' verruimt van 17 april naar 20 april.

Lees meer...
 
dsc_1694.jpg
dsc_1164.jpg