twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

Empowerment van biculturele lesbische meiden en vrouwen

23 oktober 2014

 

Hoe zorgen we ervoor dat de worsteling van biculturele lesbische en biseksuele meiden beter zichtbaar en bespreekbaar wordt? En welke behoefte hebben zij wat betreft hulp en empowerment? Daarover gaat onze netwerkbijeenkomst op 7 november.

Lees meer...
 

Uitslag projecten Economische Zelfstandigheid, Gefeliciteerd!

22 oktober 2014

Na afgelopen vrijdag 17 oktober zijn er vier projecten gehonoreerd in de beslisbijeenkomst! In totaal hebben 8 organisaties een plan ingediend. Na de inspirerende presentaties van uiteenlopende thema’s binnen het speerpunt werd er democratisch gestemd over de doeltreffendheid en doelmatigheid van de projecten. Hieruit zijn vervolgens vier projecten gekomen die gehonoreerd worden. Het SPE is enthousiast over wie de vrouwenorganisaties gekozen hebben en kijken uit naar de activiteiten die worden georganiseerd! 

Lees meer...
 

SaVo TV

13 oktober 2014

Stichting SaVo is in de maand oktober veel op de televisie en radio! Zo wordt er gesproken over vaderschap en het omgaan met licht verstandelijk gehandicapten. Hieronder vindt u de precieze informatie over uitzendingen en programma's. Voor meer over de stichting, kijkt u op de website: stichting SaVo

 

Lees meer...
 

Father Mother Figure zoekt Coaches!

13 oktober 2014

Stichting Father and Mother figure zoekt coaches

Vrijwilligers die als coach 1-op-1 een jongere coachen. Het coachproject ´Father and Mother figure´ heeft jongeren die graag een coach willen hebben.

Lees meer...
 
dsc_1606.jpg
vrouwenmonitor 15 juni 2010 054.jpg