twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

Wat gebeurt er met Internationale Vrouwendag in Amsterdam?

25 februari 2015

Een greep uit de verschillende evenementen en activiteiten die organisaties uit het netwerk van het SPE organiseren op of rondom Internationale Vrouwendag in Amsterdam.

 

Lees meer...
 

Projectaanvragen Emancipatie Vaders en Mannen

16 februari 2015

Ook in 2015 verstrekt het SPE weer speerpuntenbudgetten. Het eerste speerpunt waarop plannen kunnen worden ingediend betreft  'Emancipatie van vaders en mannen'. Het SPE stelt in totaal € 20.000 beschikbaar. Per project kan er maximaal € 5000 worden aangevraagd. Tot 16 maart kunnen nieuwe projecten ingediend worden.

 

Lees meer...
 

Een nieuw jaar voor SPE & nieuwe deadlines subsidieaanvragen

09 februari 2015

2015 is voor het SPE goed begonnen met de presentatie van de Vrouwenagenda in de OBA op 26 januari. Bovendien kunnen vrouwenorganisaties in 2015 weer subsidieaanvragen doen voor projecten rondom de speerpunten.

Lees meer...
 

Bestel de vrouwenagenda!

09 februari 2015

Wij willen de inhoud van de vrouwenagenda graag delen met heel Amsterdam. Was je niet bij het debat in de OBA? Bestel de vrouwenagenda door te mailen naar info@spe-amsterdam.nl. De agenda wordt dan naar je toe gestuurd. Uiteraard kun je extra agenda’s bestellen wanneer je een activiteit organiseert en de agenda daar wil uitdelen. Mocht je behoefte hebben aan extra toelichting van een medewerker van het SPE, neem dan ook contact met ons op.

 
foto 3.jpg
dsc_1164.jpg