twitter

logo Amsterdam

Zami Award 2012 - nu kadidaten opgeven!

donderdag 22 november 2012 15:16

Stichting Zami, een organisatie voor zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen, reikt dit jaar de Zami Award 2012 uit. Het thema is Vrouwelijk Leiderschap en Diversiteit. Als je iemand kent die in aanmerking komt en de prijs verdient, geef haar dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
W: www.zami.nl

 

Nieuwsbrief

De SPE-nieuwsbrief wordt zes keer per jaar per e-mail verzonden naar ons netwerk. Als ook jij de nieuwsbrief wilt ontvangen, schrijf je dan hieronder in. Je kunt ook een mail sturen naar info@spe-amsterdam.nl

Ook publiceren we actualiteiten uit het Amsterdamse vrouwenveld op deze pagina.

 

Abonnement Nieuwsbrief

  • SPE-nieuwsbriefNieuws uit het veld

Sportbuurtwerk Zuidoost: Zwemles voor ouderen en vrouwen

28 januari 2015

Sportbuurtwerk Zuidoost organiseert op de woensdag en donderdag zwemlessen die speciaal bedoeld zijn voor volwassenen en vrouwen.

Lees meer...
 

Vrouwenagenda overhandigd aan wethouder en gepresenteerd aan publiek

27 januari 2015

Op maandag 26 januari vond de presentatie en het debat over de Vrouwenagenda plaats in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam.

Lees meer...
 

PRESENTATIE EN DEBAT VROUWENAGENDA MA 26 JANUARI

19 januari 2015

Op maandag 26 januari a.s. is het zover: het debat en de presentatie van de Amsterdamse Vrouwenagenda. Vind jij het ook belangrijk dat alle vrouwen in Amsterdam de kans krijgen om vooruit te komen? Geef je dan nu op via info@spe-amsterdam.nl

Lees meer...
 

Gratis advocatenspreekuur bij Vrouw en Vaart

13 januari 2015

Een keer in de twee weken houdt Advocaat Nancy ‘t Zand van ‘t Zand Advocatuur een gratis advocatenspreekuur in Vrouw en Vaart. Tijdens de inloop beantwoordt mevrouw ‘t Zand uw vragen die over verschillende onderwerpen kunnen gaan.

Lees meer...
 
dsc_0090.jpg
dsc_0663b.jpg